22 februari 2021 - Leden en vrijwilligers …laat jullie mening horen aan Gemeente Medemblik!

ALC en alle andere verenigingen zorgen er voor dat het samen met alle accommodaties (zoals bv dorpshuis, gymzaal, kinderopvang, school, jeugdcentrum, ijsbaan, jeu-de-boules, tennisbaan, schietbaan, school) prettig leven is in Abbekerk en Lambertschaag.

Om te zorgen dat het aanbod van accommodaties in de toekomst aan blijft sluiten bij de wensen van inwoners denkt Gemeente Medemblik na over het beheer en onderhoud van al die accommodaties tussen nu en 2040. Doet zij het onderhoud of gaan we dat zelf doen met vrijwilligers? En bekijken ze iedere accommodatie vanuit iedere kern apart of vanuit de Gemeente als geheel? Dit beleid heeft direct invloed op ALC en dus ook op jou!

De Gemeente nodigt je uit mee te denken over dit nieuwe accommodatiebeleid. Ben je 15 jaar of ouder dan heb je recent per post een uitnodiging van de Gemeente ontvangen om via een online enquête jouw mening hierover te delen. Mag ik jullie heel vriendelijk verzoeken gebruik te maken van deze kans en die enquete in te vullen.

Laat horen wat je nu en maar zeker ook “(over)morgen” belangrijk vindt!

Met vriendelijke groet,
Sjaak Ros, voorzitter

PS: Lukt het niet om de enquête online in te vullen? Of heb je de brief niet ontvangen?
Dan kun je contact opnemen met de gemeente via 088-7766544, zij helpen je graag verder.