18 maart 2021 - Goed Genog 3 dagen lang stembureau tijdens Tweede Kamer verkiezingen.

Het veld lag er strak bij en de robot deed zijn maaiwerk dus de wandeling naar de deur van het stemlokaal was voor velen al een soort van uitje.
Binnen gekomen de gang langs de 4 Corona-proof opgestelde tafels, stem(men) uit brengen en door de bestuurskamer weer naar buiten (met een rood potloodje rijker...).

Los van de leuke vergoeding, “gevonden” geld dat we als club heel goed kunnen gebruiken in dit Covid-19 tijdperk, was het ook een leuk stukje ALC-promotie als je weet dat dik 800 mensen 24C betraden.

Dank aan alle bezoekers en zeker aan de 24 stembureau-leden en de 2 dagvoorzitters Martine Jansen en Victor van Embden voor hun inzet voor het vaderland en voor ALC!

Gemeente Medemblik …wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Sjaak Ros,