29 maart 2021 - In memoriam André Kool

Ons bereikte het droevige bericht dat afgelopen vrijdag op 76-jarige leeftijd André Kool is overleden.

André zullen we blijven herinneren als de man die nooit een thuiswedstrijd van zijn nazaten bij ALC mistte. Vanaf de eerste wedstrijd als pupil troffen zijn kinderen Dirk en Ruud (die later 400 wedstrijden zou spelen in het betaalde voetbal bij o.a. AZ en FC Twente) hun vader aan langs de lijn. Datzelfde gold daarna voor zijn kleinkinderen bij de club Moreno, Ilse en Michiel. Ook toen de gezondheid hem later in de steek begon te laten gaf ie dat bezoekje aan 24C vast niet op.

Naast deze supertrouwe support langs de lijn zijn wij André en zijn vrouw Tinie ook dankbaar voor hun jarenlange financiële steun. Zo was Garage Kool al adverteerder in ons eerste clubblad begin jaren ’70 en stond diezelfde naam ook op een van allereerste reclameborden langs ons veld.

Namens de hele club wensen wij de familie Kool veel sterke om dit verlies te dragen.

Sjaak Ros,