01 oktober 2017 - Voorbeschouwing ALC 1- De Valken 1

Zondag is het al weer 1 oktober en toch staat dan pas de tweede wedstrijd van deze competitie op het programma. Dit omdat de KNVB bedacht heeft dat het goed zou zijn de bekerwedstrijden wat later in de voorbereiding te plannen. Een prima besluit maar het moet wel ff wennen.

In de eerste thuiswedstrijd ontvangen de Zonwering-boys De Valken. De ploeg uit Hem/Venhuizen, dit seizoen ook onder leiding van Martin Glim uit Medemblik, was een week terug vrij.

Vorig seizoen was ALC kansloos op Plantoenstraat 24C (1-4). ROOD-ZWART zal dus op sportieve wraak uit zijn mede om zodoende de wrange nasmaak van het zure onverdiende verlies van vorige week bij en tegen Kwiek '78 weg te spoelen. We gaan het allemaal zien als om 14.00 uur scheidsrechter P. Beijens de wedstrijdbal gesponsord door Ben Veken van BENd'r Pakketserice op de middenstip klaar gaat liggen.

See you ...tot zundug!

$jR