Home > nieuws

19 februari 2018 - Geen ALC-goal(s) gisteren op 24C dus ook geen G-d-G winnaar(s)...

Zo er nog iets leuks resteert na de 0-3 dan is dat misschien het feit dat er €25 (€50:2) bij komt in de pot voor de eerstvolgende thuiswedstrijd. Het is een schrale troost...

4 februari 2018 En deze keer is Renzo Philippo de gelukkige!

Want de ALC-treffer waarmee vanmiddag de hatelijke 0 van het scorebord afging viel in de 81e minuut, inderdaad de minuut van Renzo. Hopelijk is er nog wat ruimte in zijn spaarpot want er komen een dezer dagen wel 50 euro's bij!  

5 november 2017 Alleen Carolien heeft een leuke zondag...

Volgens scheidsrechter Jansen kopte Leon Wit ALC naar 1-0 vandaag tegen FCM in de 25e minuut en dat is de minuut van Carolien van Oijen. Aldus kan Sander's moeder €50 tegemoet zien een dezer dagen!

22 oktober 2017 - En weer is Kim een van de 3 winnaars!

Weer een lekkere driepunter vandaag voor de Zonwwring-boys; gaat lekker zo! Dat gaat ook op voor Mark Boltendal, Kim Keeman (voor de 3de keer op rij ...een unicum!) en Ellen van Schonnevelt want zij "hebben" respectievelijk de 6de, 65ste en 90ste minuut en gaan dus cashen!

16 oktober 2017 - Liefst 5 winnaars na spektakelstuk van gisteren!

Het werd een hele schrijverij voor scheidsrechter Sanou gisteren. Maar liefst 5 ALC goals (en stuk voor stuk bjoeties) dus ook 5 winnaars die elk een joetje tegemoet kunnen zien: Arjen Wit (3e minuut), Verne Ros (14), Jan Bruinsma (39), Kim Keeman (65) en Melvin Ros (69).    

02 oktober 2017 - Kim Keeman de eerste winnares van het nieuwe seizoen! 

“Verdiend, niet gekregen” gaat op voor ALC als we het hebben over de 3 punten tegen Valken. ”Verdiend, wel gekregen” gaat op voor Kim als we het hebben over het winnen van Gok de Goal. Zij heeft namelijk de 65eminuut waarin Jeroen Zutt de schitterende 1-0 op het bord pegelde waardoor Arjan een dezer dagen bij Kim & Matthieu zal aanbellen met €50 in zijn hand!

Voor het complete minuten-overzicht voor wedstrijd 1 tm 6 klik hier en voor 7 tm 12 klik hier.

 

09 september 2017 - Ja... natuurlijk gaan we weer Gok de Goalen!

Wegens succes geprolongeerd had ook boven dit stukje kunnen staan want Gok de Goal is een succes.

De winnaars het afgelopen seizoen waren blij en veelal verrast als GdG’s geestelijk vader Arjan de Beurs aanbelde om de prijs uit te reiken. Maar bovenal was ALC de grote winnaar want er bleef weer een  mooi bedrag waar we later op terug gaan komen.

Mocht u ons vorig jaar gemist hebben, hier gaat het om: Voor eenmalig €15,00 trekt u “blind” een minuut waarmee alle thuiswedstrijden (dus 12 keer!) kans gemaakt wordt om €50,00 te winnen. Scoort ALC in uw minuut dan is het kassa en ontvangst u dus meer dan 3 keer uw inzet. Let op …het kan ook zijn dat het ietsje minder wordt want als de Zonwering-boys nog een keer scoren (in het goede doel) dan wordt het delen (dus €25), bij 3 ALC-goals €16,67 enz. Maar iets vangen wordt het, zeker en vast. De prijswinnaar(s) worden maandags op de site gepubliceerd dus u hoeft zelf niets bij te houden. 

Tip van de dag …schiet snel een van ons aan want de minuten gaan hard en er zijn er maar 90!. Weet dat de baten van deze actie geheel ten goede komen aan de jeugdafdeling van ALC. Dus brengt uw minuut u geen financieel gewin dan is er het rijke gevoel dat u met uw deelname de ALC-jeugd gesponsord heeft.  

De Gok de Goal-ers, Arjan de Beurs, Matthieu Bruinsma, Hans Buis, Bert Odie en Sjaak Ros

 

$jRTerug naar de homepage