12 november 2018 - Net-ophangbeugels aangeschaft mede met opbrengst uit Rabo Clubkas Campagne.

Ingaande afgelopen week kan er met trainen weer afgerond worden op doelen met netten erin, eindelijk. Mede met de opbrengst van de Rabo Clubkas Campagne (zie publicatie van 26 juni jl) zijn namelijk de net-ophangbeugels aangeschaft om de netten te allen tijde (buiten trainingen en wedstrijden uiteraard) omhoog te houden; dit vanwege de robotmaaier.

Vorige week zaterdag zijn de beugels aan de doelen gemonteerd en daarna de netten er in gehangen. Aldus is er weer een punt van het wensenlijstje afgevinkt.

Met dank aan de doeners van die zaterdag (zie foto hieronder) en iedereen die op ALC gestemd heeft met de Rabo Clubkas Campagne.

Jullie voorzitter,

Sjaak