24 januari 2019 - Keeperskamp 2019 staat weer voor de deur!

Keepersworld.nl gaat dit jaar het keeperskamp samen organiseren met de Portugese Topclub Sporting Club de Portugal (o.a. Bas Dost, trainer Marcel Keizer).

Keeperskamp Keepersworld.nl 2019

Vanaf maandag 29 april tot en met 1 mei 2019 geeft Keepersworld.nl in samenwerking met Sporting Club de Portugal  3 dagen training zoals hoe er getraind wordt bij deze Portugese topclub. Miquel Miranda de hoofdcoördinator keepers van de jeugdopleiding, de ‘Academy van Sporting Club de Portugal’ gaat samen met de trainers van Keepersworld.nl 3 dagen training verzorgen alleen op keepersgebied. Trainen als een prof op Champions League niveau. De keepers driedaagse wordt gehouden op de velden van VV Kolping Boys, de thuishaven van Keepersworld.nl, in Alkmaar. Talenten die opduiken tijdens de drie keepersdagen kunnen zomaar gescout worden door één van de keeperstrainers van Sporting Club de Portugal. Dat kan betekenen dat er een uitnodiging volgt voor een trainingsstage in Portugal.

Miguel Miranda, de hoofdcoördinator keepers van de jeugdopleiding, de ‘Academy van Sporting Club de Portugal’, komt samen met een collega keeperstrainer van de Academy naar Nederland. Miranda is door zijn begeleiding in het verleden van de keepers Ederson Moraes (Benfica, Manchester City, Brazilië Onder 23), Jan Oblak (Atlético Madrid, Slovenië) en Rui Patricio (Wolverhampton Wanderers, Portugal) een expert op het gebied van het geven van keeperstrainingen aan de jeugd.

Wat kan je verwachten;

• Drie dagen training volgens de methode van Sporting Club de Portugal + Theorie over de trainingen.
  • Loop en coördinatietraining + Gast keeper uit het betaalde voetbal
  • Training van 9.30 uur – 15.30 uur
  • Inclusief maaltijden en drinken tijdens de maaltijden
  • Inclusief drinken tijdens de trainingen
  • Inclusief Keeperskamp kledingpakket (shirt LM & korte broek & kousen) t.w.v. € 44,95 + certificaat.
  • Leeftijd: geb. jaar 2010 t/m 1999
  • Prijs € 150, 00 (zie voorwaarden op het aanmeldingsformulier)

Meld je nu dus aan voor de keepers driedaagse i.s.m. Sporting Club de Portugal!!

Ga naar “Aanmelden”op de website www.keepersworld.nl  of klik ophttp://keepersworld.nl/inschrijven-2/ om het inschrijfformulierin te vullen!!!

Via smartphone: Ga naar de website www.keepersworld.nl, klik op menu linksboven, klik op het pijltje voor “Aanmelden”, klik vervolgens op “Aanmelden Keeperskamp”, vul het formulier in en klik op verzenden.

Wij hopen je weer te zien op dit fantastische keeperskamp!! Wees er snel bij want vol = vol!!

Met sportieve groeten,

Mark van Stipriaan