Home > nieuws

07 maart 2019 - Pupil van de week bij ALC-AGSV: Stan Smit

Stan is het loopwonder van ALC JO11, want waar de bekende box-to-box spelers als Patrick Viera en Toni Kroos zich beperken van zestien tot zestien gaat deze topper nog even door, hij gaat gewoon van doellijn tot doellijn en dat de hele wedstrijd door!

Tegenstanders gaan letterlijk en figuurlijk helemaal aan gort als ze hem proberen te volgen en de vaste supportersschare heeft al meermaals de tegenstanders smekend naar hun coach zien kijken of ze alsjeblieft gewisseld konden worden om even op adem te komen.

 

Maar naast een geweldig stel longen is Stan ook gezegend met een groot tactisch inzicht, want hij heeft niet alleen het vermogen om de ruimtes op te zoeken, maar ook het oog om te zien waar hij vrij moet lopen in het veld en hoe hij verdedigend de gaatjes dicht moet lopen. We hopen derhalve dan ook dat Guus Til nog even bij AZ blijft, want anders kunnen we deze parel uit onze jeugdopleiding zo maar kwijtraken…

 

Wilt u deze topper uit “Team Kor” zien wervelen over het veld!? Kom dan kijken naar alweer een Derby en wel tegen de mannen uit Aartswoud/Gouwe. Komende zondag om even voor tweeën gaat hij de aftrap verrichten, waarna hij ongetwijfeld als een raket naar het vijandelijk doel zal vliegen.

 Terug naar de homepage