Home > nieuws

18 maart 2019 - NL Doet bij ALC

Vrijdag 15-03-2019 kwamen er 15 leerlingen van de Oscar Romero uit Hoorn in het kader van NL Doet om vrijwilligers werkzaamheden te doen bij ALC. Maroeska, Afra, Pim, Hans en Carina waren aanwezig namens ALC om de kinderen te ontvangen en begeleiden.

De leerlingen werden ontvangen met koffie, thee, limonade en een stukje moederboederkoek. Daarna heeft Maroeska uitgelegd wat de bedoeling was deze dag bij ALC. Alle mogelijke (schoonmaak)klussen waren op een bord geschreven. De leerlingen mochten zelf een klus uitzoeken om te gaan doen. In eerste instantie lieten we de buitenwerkzaamheden niet doorgaan vanwege de regen, maar toen het later droog werd, konden ook deze klussen gedaan worden.

Er is weer veel schoongemaakt bij ALC deze morgen. De keuken, kantine en bestuurskamer hebben een schoonmaakbeurt gehad, de ramen zijn gelapt, de ballen zijn schoongemaakt, de  tribune, de reclameborden en de buitenkant van de kantine zijn schoongemaakt. En de inhoud van de collectebussen van Jantje Beton is geteld. 

Na afloop kregen de leerlingen nog een broodje hamburger en een broodje kaas. Voor de leerlingen weggingen kregen ze als dank van Pim nog een zakje met paaseitjes.

Leerlingen van de Oscar Romero bedankt voor jullie inzet. Wij zijn heel blij met alles wat jullie voor ons gedaan hebben.Terug naar de homepage