21 maart 2019 - Voorbeschouwing ALC 1 – Zwaagdijk 1

Gelukkig …na meer dan 5 (!) maanden eindelijk weer eens een driepunter voor onze mannen afgelopen zondag. In een bizarre wedstrijd waarin ALC al na 20 minuten met 10 man kwam te staan werd met redelijk voetbal maar zeker met ontzaglijk veel inzet een 2-3 weggesleept uit Egmond-Binnen bij Sint Adelbert.

Hopelijk hebben “oos joos” daarmee vertrouwen getankt voor as zondag als we gastheer zijn van Zwaagdijk. Een mooie affiche, zeker als je bedenkt dat de huidige trainer van de RKVV Kees Broers komend seizoen bij ons aan het roer staat.

Rond 14:00 uur zal scheidsrechter John Evenwel de teams naar de middenstip begeleiden, samen met pupil van de week Isa de Hoon (wederom een topper van JO11). Zij zal met de wedstrijdbal gesponsord door Eetcafé Het Nieuwe Bonte Paard het net voor de eerste keer proberen te laten bollen.

Enne …maar liefst €150 in de Gok de Goal pot!

See you at 24C!

$jR