Home > nieuws

21 maart 2019 - Pupil van de week bij ALC-Zwaagdijk: Isa de Hoon

Isa wordt al een hele dame, maar zij staat zeker haar mannetje in de ALC JO11.
Verdedigend is het een echte TIJGER, als zij eenmaal haar tanden in een tegenstander zet laat zij niet meer los en gaat door totdat ze de bal weer heeft veroverd.

Maar niet alleen verdedigend is ze een echte topper, want de bal is bij haar in goede handen (c.q. voeten). Zelden verdwijnt een bal van de voet van Isa bij een tegenstander en ook de middenvelders weten dat het loont om zich aan te bieden, want Isa houdt niet van “lange halen, gauw thuis” maar is een echte liefhebber van het opbouwende voetbal.

Het verdedigende bloed van vaders is overduidelijk ook aanwezig bij Isa, want bijna geen tegenstander komt er langs. En mocht het onverhoopt zo uitkomen dat er ergens een ongedekte tegenstander opduikt, dan vliegt Isa er als een ware TGV op af. En als het nodig is; nog een keer en nog een keer en nog een keer, want deze dame laat zich niet uit het veld slaan en net als haar vader kom je Isa ook 4 x tegen voor je bij het doel bent.

Het grote verschil met haar vader is dat Isa niet tegen de tegenstander opkijkt maar op ze neer kijkt want ze wordt al een echt “lang end”.

Wilt u ook deze topper uit “Team Kor” zien knallen over het veld als een ware Nicolas Tagliafico!? Kom dan kijken naar de 3e thuis Derby op rij, tegen de mannen uit Zwaagdijk.

Komende zondag om even voor tweeën gaat zij de aftrap verrichten, waarna zij ongetwijfeld als een bezetene op het vijandelijk doel zal afstormen.Terug naar de homepage