Home > nieuws

09 mei 2019 - Pupil van de week bij ALC-SSV in december was Luca Ramakers

Per abuis waren we afgelopen december voor Luca vergeten om een stukje op de site te zetten, maar bij deze is dat ook weer opgelost.

Voetballer Luca is in 1 samengesteld woord uit te drukken: Multifunctionele-haarlemmerolie.

Overal inzetbaar, want zowel als aanvaller als middenvelder als verdediger is Luca het smeermiddel van het team. Hij verzaakt nooit en zelfs op een mindere dag (wat eigenlijk bijna nooit voorkomt) altijd nog minimaal een 7.

Kortom de droom van iedere coach. Hij geeft ook altijd de volle 100%, zelfs op zo een wijze dat Luca met grote regelmaat in de rust aan het zuurstof en de Dextro-energie moet want hij speelt zich helemaal leeg.

Als verdediger kan hij zich helemaal vastbijten in zijn tegenstander zoals Matthijs de Ligt dat doet en als middenvelder is het een echte box-to-box speler als Donny van de Beek. Ook als spits is het een topper want hij rent en vliegt en blijft maar sleuren en eenmaal voor het doel beland blijft hij rustig aan de bal ala Dusan Tadic.

Wilt u ook deze topper uit “Team Kor” zien wervelen over het veld? Kom dan eens langs op de zaterdagen dat de JO11 thuis speelt (bijvoorbeeld as zaterdag om 10uur als zij de derby spelen tegen DESS), want de wedstrijd tegen SSV is reeds gespeeld.Terug naar de homepage