15 mei 2019 - Pupil van de week bij ALC 1 – MOC 1: Koen de Vries

ALC – MOC is altijd een beladen wedstrijd in “huize De Vries” want waar Koen een onvoorwaardelijk rood-zwart hart heeft (tenzij het de veteranen betreft) zit er bij papa Kor toch (als het niet de wedstrijd van zijn kinderen betreft) een oranje-zwart hart in. Deze derby staat dus ongetwijfeld al sinds de bekendwording van het programma met koeienletters op de kalender bij de familie.

De tegenstelling tussen vader en zoon houdt hiermee niet op want waar vaders toch vooral bekend staat als bonkige verdediger die er niet voor terugdeinst om de noodrem te gebruiken, daar heeft Koen reeds furore gemaakt als keeper en als sierlijke verdediger maar inmiddels is ie omgeturnd tot veel scorende spits die veel energie in de wedstrijd stopt en altijd voor de kortste weg naar de goal gaat.

Scoren doet Koen met grote regelmaat in de JO11 als een ware Klaas-Jan Huntelaar (onder toeziend oog van papa Kor want die is coach) en dan het liefst zo hard mogelijk, maar dat gaat niet altijd goed… Kijk maar goed naar de foto hieronder: Koen had zo hard tegen de bal geschoten bij zijn doelpunt dat zijn voetbalschoen het begaf!

Willen jullie met eigen ogen zien of Koen ook tegen MOC voor de kortste weg naar het doel gaat en de score zal openen?

Zorg dan dat je komende zondag om circa 5 voor 2 aanwezig bent op het complex van ALC.