17 mei 2019 - Voorbeschouwing ALC 1 – MOC 1

Zondag al weer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Daarbij nemen we afscheid van Alexander en Mathé en zijn we gastheer van “buur” MOC.

Beide ploegen doen nergens meer om mee maar in een derby gaat het natuurlijk, behalve de 3 punten, altijd ergens om. Bovendien zullen de Zonwering Nederland boys op sportieve wraak uit zijn na de 4-0 oorwassing van afgelopen zondag in een verder prima gespeelde wedstrijd (alleen dat scoren he..). De Mid/Oostwouders hadden onder leiding van trainer Arno Hulspas een leukere zondag toen ze met 4-1 over Berkhout heen walsten.

Voor deze derby hebben we maar liefst 2 ballen geschonken gekregen: een van supporter Jan Boeder en een van Koen de Vries, de pupil van de week vandaag. Hiermee gaat Koen sowieso de ALC-boeken in als de allerjongste balsponsor ooit! Tegen 14:00 uur zal scheidsrechter Kenneth Debipersad met de beide assistent-grensrechters, pupil Koen en de 22 gladiatoren-op-noppen de gladgeschoren arena van 24C betreden.

We wensen ieder een sportieve middag en nodigen tevens iedereen uit om na afloop nog even samen het seizoen gezellig uit te borrelen, tot zondag!

$jR