20 mei 2019 - Bedankt Mathé en Tineke en Alexander

Na jaren van trouwe dienst namen we gisteren tijdens ALC-MOC afscheid van dit trio ALC toppers.

Alexander kwam in 2008 bij ons als trainer en begeleider van de E2 waarna hij alle jeugdteams doorliep, tm de A1. Daarna werd ie begeleider van het 2de en assistent-trainer van de selectie en behaalde hij het trainersdiploma TC3 om in 2016 hoofdtrainer van ALC te worden. Voorwaar een prachtige carrière binnen de club waaraan nu dus, na 11 jaar, een einde komt.

Mathé was in 2002 net gestopt met het jarenlang trainen en begeleiden van jeugdteams op zaterdag toen de begeleider van de selectie er mee wilde stoppen en dat wel een mooi “joppie” voor hem vond. Mathé, ALC-man als hij is, wilde het wel maar eerst een jaar proberen. Welnu dat ene jaar werden er een paar meer, 16 om precies te zijn!

Je moet het maar doen …17 jaar lang (met aftrek van een kleine periode toen ie er even tussenuit was) altijd aanwezig bij alle uit- en thuiswedstrijden, zowel bij competitie alsook de beker en vriendschappelijke wedstrijden.

En met in zijn kielzog Tineke die alle competitiewedstrijden voor de broodnodige vitamientjes voor de spelers in de rust zorgde en ook de waslijst bijhield.

Wat zullen we jullie gaan missen Mathé en Tineke en Alexander, “onwois” veel dank voor jullie betrouwbaarheid, jullie toewijding en onvoorwaardelijke inzet voor onze club. We hebben het enorm gewaardeerd, BEDANKT!

Namens het bestuur,

Sjaak Ros, voorzitter