09 juli 2019 - Het zit er (even) op…

Einde seizoen dus afgelopen vrijdag de vrijwilligers BEDANK avond. Hét moment waarop namens alle leden onze vrijwilligers bedankt worden voor hun inzet. Een klein gebaar, maar van grote betekenis, want zonder die doeners rolt er geen bal op 24C, is er zelfs geen ALC meer.

Het bestuur was op voorhand verheugd over de hele goede opkomst waarmee de toon al gezet was voor een gezellige avond.

Nadat waardering en dankbaarheid uitgesproken was naar de genodigden werd de groep in 2-en opgesplitst. De ene helft ging naar buiten om onder leiding van toernooidirecteur Nick Struik te gaan jeu de boulen. De andere helft bleef achter in Goed Genog voor een echte Patje-kwis, hersengymnastiek in optima forma dus. Na 3 kwartier ging “buiten naar binnen” en vice versa. Het na afloop opgemaakte combi-klassement liet zien dat de onderlinge verschillen klein, heel, klein waren. Gelukkig werd “verliezen door het lot” ons bespaard want Michiel Kok had een puntje meer dan nummer 2. Aldus ging de prachtige ALC goody bag s’ nachts het dorp uit en mee naar Opperdoes.

Direct aansluitend de grande finale, de bekendmaking van de nieuwe clubkanjer …Mark Boltendal! Met een overdonderend applaus gaven alle aanwezigen aan het een terechte keuze te vinden en het Mark, onze consul en lijnentrekker, van harte te gunnen ook!

Daarna werd nog lang en langer gezellig nagezeten aan en in de buurt van de bar, bemand door Janna, Maarten, Xander en Jordy (bedankt U4 voor de goede zorgen!). Toen de zaterdag al behoorlijk op weg was kwam er ook een eind aan deze mooie avond.

Een gepast einde aan een lang seizoen, bedankt allemaal.

Het bestuur wenst iedereen een geweldige zomervakantie toe, tot ergens (eind) augustus!

Jullie voorzitter,

Sjaak

Nagenieten van de avond? De foto’s staan hier.