20 september 2019 - Voorbeschouwing ALC 1 – DRC 1

Zondag gaat het weer voor het echie als we gastheer zijn van DRC.

Veel weten we niet van de Durgerdammers maar wel hun motto “Voetbal zoals vroeger was” en dat (onder leiding van Jeroen Breedijk) de pijlen op het kampioenschap gericht staan en ook dat ze met het nodige vertrouwen naar Abbekerk zullen komen, getuige de 7 uit 3 (bekerwedstrijden).

Hoe zal ons vlaggenschip hiermee om gaan? Sowieso benieuwd hoe ze ervoor staan. Onder de nieuwe trainer Kees (Broers) werden in het bekertoernooi heel wat “dingetjes” uitgeprobeerd. Hopelijk zal zondagmiddag blijken dat dat niet voor niets is geweest. Oos joos hebben er in ieder geval veel zin en zo hoort het ook!

We gaan het zien als scheidsrechter Sietze van Leeuwen de wedstrijd om 14:00 uur zal aanblazen en daarmee de bal (geschonken door De vALCk) de eerste omwentelingen zal laten maken.

Tot zondag, toch?

PS Tijdens de 3de helft in Goed Genog PSV-Ajax op TV!

$jR