14 november 2019 - Voorbeschouwing ALC 1- SVIJ 1

Op dezelfde dag dat de Sint voor het zoveelste jaar (en hoe lang nog…?) ingehaald gaat worden ontvangen wij voor het eerst in de historie SVIJ (Sport Vereent IJmuiden).

Daar waar ALC afgelopen zondag een klein tikkie opliep door het eerste verlies dit seizoen, daar behaalde het 90-jarige SVIJ onder leiding van trainer Brian Wijker juist haar eerste overwinning door WBSV met 4-0 klop te geven.

Hele verschillende uitgangspunten dus en wat dat in de praktijk gaat betekenen zien we zondagmiddag als scheidsrechter J.W. Paul de wedstrijd aan gaat blazen. Helaas is daarbij geen pupil van de week aanwezig (Sinterklaas he..) maar gelukkig wel een balsponsor: Bert Odie, de grote man achter de Club van 100 maar zeker ook onze vrijwilliger voor de hoge klus (lees de lampen in de lichtmasten vervangen als die de geest hebben gegeven).

$jR