05 februari 2020 - VANDAAG DE LAATSTE KANS ...voordelig naar AZ – LASK Linz?

Op 20 februari as speelt AZ om 21:00 uur de wedstrijd tegen LASK Linz.

AZ nodigt daarvoor alle leden van ALC graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan bovendien voor slechts €2,50 een kids-box met een pakje drinken en een zakje snoep besteld worden.

Met deze leuke clubactie kan ook nog geld verdient worden voor ALC want voor iedere verkochte kaart ontvangt de club namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per team of groepje (familie/vrienden ed) of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met alle ALC’ers in één vak waarbij je een rij en stoelnummer worden toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen:

Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Bestellen kan via de volgende actielink:

https://tickets. az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azlasklinzalcvv

Ophalen kaarten:

Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar ALC. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij ALC worden opgehaald.

PS Actie loopt tm 5 februari as.

$jR