Home > nieuws

13 februari 2020 - Wegblijven bij het parkje achter het trainingsveld, deel 2!

Even kort een update: De omgewaaide boom gaat zo spoedig als mogelijk opgeruimd worden.

Daarnaast (en belangrijker) de overige 12-14 gekandelabeerde grote bomen gaan middels een noodverordening met spoed omgehaald worden, het bruggetje naar het parkje gaat voorlopig afgesloten worden en aan alle trainende ALC’ers wordt uitdrukkelijk gevraagd om “gepaste” afstand te nemen van het parkje, zeker als het blijft waaien. Mede namens Gemeente Medemblik bedankt voor jullie medewerking!

11 februari 2020 Wegblijven bij het parkje achter het trainingsveld, deel 1!

Ook bij ALC is Ciara langs geweest. Zo is bv een van de grote kale bomen achter het trainingsveld omgewaaid, dwars door het nieuwe hek heen.

Die ligt en doet dus geen kwaad meer. De Gemeente is reeds geïnformeerd en zal hem een dezer dagen opruimen. Maar het gevaar is daarmee niet geweken, integendeel. Want boven in de kruinen van de resterende grote kale bomen hangen/bengelen heel wat takken/billen los. Je moet er niet aan denken dat zoiets naar beneden komt als er iemand/iets onder loopt.

Bij deze de oproep aan iedereen dus (spelende) kinderen en ook volwassenen (die daar misschien hun hond uitlaten) …blijf voorlopig zo ver als mogelijk weg van het parkje achter het trainingsveld! Het was al bepaald niet veilig daar maar Ciara heeft het nu levensgevaarlijk gemaakt.

Bedankt voor jullie medewerking.

 $jRTerug naar de homepage