01 april 2020 - Beste allemaal, leden, ouders, kader, vrijwilligers en supporters

Wie had het 3-4 weken terug kunnen bedenken …een virus dat de hele wereld in een ijzeren greep houdt. Daarmee voor veel onzekerheid zorgend voor iedereen-en-alles, zonder uitzondering.

De maatregelen die onze overheid heeft getroffen zijn dan ook zeer begrijpelijk en verdienen steun en opvolging net zoals alle in de zorg werkzame mensen slechts lof en waardering verdienen voor hun bovenmatige inzet momenteel.

Echter, net zoals elke vereniging treft Covid-19 ook ALC. En dat gaat verder dan alleen de afgelaste wedstrijden en trainingen. Denk bv aan de verbondenheid, de gezelligheid maar zeker ook het gemis aan inkomsten.

Gelukkig zijn we financieel gezond. Vooral zuinig “an” doen met de centjes, de financiële steun van de trouwe sponsors en al het werk van onze vrijwilligers maken dat ALC tegen een stootje kan (als het om geld gaat). Echter de gemiste kantine-inkomsten van zo’n 3-4 maanden niet voetballen hakken er wel enorm hard in, bepaald geen stootje. Zeker als je daarbij bedenkt dat veel van de kosten wel gewoon door gaan.

Op moment van tikken hebben we gelukkig nog geen verzoek tot contributie-restitutie gehad. We hopen dat jullie begrip zullen hebben dat we hier gezien de uitzonderlijke omstandigheden ook geen gehoor aan kunnen geven.

Wij wensen alles-en-iedereen veel sterkte, hopend op snel betere tijden (met heel misschien nog wel iets van activiteit op 24C voor 30 juni as) maar bovenal …blijf gezond en onder ons!

Namens het bestuur,

Sjaak Ros, voorzitter