08 mei 2020 - HERINNERING ....Steun ALC en doe allemaal mee op 10 mei aan de online Voetbalquiz!

Sinds begin maart geen voetbal en dus staan de sociale (voetbal) contacten op een laag pitje maar ook zijn er geen kantine-inkomsten terwijl bepaalde uitgaven natuurlijk wel gewoon doorgaan.

Daarom juichen wij het volgende initiatief van harte toe: een online, spannende en vermakelijke voetbalquiz waarbij een groot deel van de inkomsten ten goede komt aan de West-Friese voetbalclubs en dus ook ALC.

Hoe werkt het:

De quiz begint om 19:00 uur, bestaat uit 9 ronden van meerkeuzevragen, komt tot jullie via Twitch en je mobiele telefoon fungeert als antwoordbuzzer en er zijn leuke prijzen te winnen.

Je krijgt 30 seconden om een vraag te beantwoorden en hoe sneller je antwoordt hoe meer punten je kunt verdienen. Antwoorden opzoeken op internet heeft dus weinig zin!

Alle facetten en niveaus van het voetbal komen voorbij. Van de trainer van Ajax tot de vrouw van Lionel Messi. Ook vragen over het West-Friese voetbal zullen niet ontbreken.

Deelname kost € 10,00 per team. Van deze 10 euro vloeit € 7,00 rechtstreeks naar de West-Friese amateurclub van jouw keuze.

Opgeven kan hier:

Een prachtig initiatief en ook nog eens leuk om te doen, gewoon vanuit huis! Doe dus allemaal mee en steun jullie club: de bewoner van 24C!

$jR