24 juni 2020 - Einde seizoen zonder het DANK-JE-WEL avondje

Het zijn rare tijden. Die zin is inmiddels een cliché geworden, maar voor onze vrijwilligers is het extra waar.

Deze gewaardeerde doeners stonden immers sinds juli vorig jaar weer klaar voor “de voetbal”, onvoorwaardelijk en vrijwillig.

Normaal worden zij daarvoor aan het einde van het seizoen in juni bedankt middels een gezellig avondje in Goed Genog maar dat kan (zoals zo veel feestjes dit jaar) niet doorgaan.

Het spijt ons, we hadden het graag anders gezien.

Laten we daarom in plaats van dat feestje, na het lezen van dit stukje allemaal even welgemeend klappen voor ze om onze dankbaarheid te tonen!

Sjaak Ros,

Voorzitter ALC