27 juli 2020 - Fitte Vutters …wat een rijkdom!

Zoals elke dorpsclub kan ook ALC niet zonder vrijwilligers en sponsors. Gezamenlijk vormen zij het fundament waarop de club staat.

Een klein gedeelte van die vrijwilligers zijn onze Fitte Vutters. Deze allround vakmannen zorgen er voor dat 24C er immer pico bello uit ziet.

Elke maandagochtend worden onder leiding van meewerkend voorman Hans de sliding-gaten dicht getrapt op beide velden, oneffenheden in de mat weggewerkt en eens in de zoveel weken komt daar het “kantjes-en” bij.

Regelmatig is er ook ander onderhoudswerk te doen zoals schoonmaken buitenom, schilderen enz. Ook voor eenmalige klussen draaien de mannen de handen niet om, zie bv onderstaande foto’s van vanmorgen. Wat een rijkdom!

Enthousiast geworden en ook interesse om toe te treden tot dit gilde van gewaardeerde doeners?

Dan is u welkom, elke maandagmorgen wordt om 9:30 uur begonnen met koffie, koek en werkoverleg.

Sjaak Ros,

Voorzitter ALC