21 augustus 2020 - Contributie-rekeningen komen er aan

In de komende week zullen de contributie-nota’s door penningmeester Melissa worden verstuurd.

U krijgt hiervoor een rekening via ClubCollect. Controleer alstublieft of de gegevens zoals die bekend zijn bij ons, nog kloppen. Wellicht bent u verhuisd, heeft u een andere telefoonnummer of e-mailadres.

Deze gegevens kunt u zelf wijzigen bij INSTELLINGEN op Voetbal.nl . De gewijzigde gegevens worden direct in onze ledenadministratie verwerkt.
Lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze ledenadministratie (Carina Kool 06-1046 1143).

Overigens heeft het bestuur recent besloten de contributie voor 20-21 niet te verhogen.
Dit als een kleine genoegdoening naar al onze trouwe (jeugd)leden voor het zo abrupt afgebroken sezoen 19-20.
Wie het kleine niet eert is het grote niet weert.

Sjaak Ros,
Voorzitter ALC