26 augustus 2020 - Clubkanjer Willian en Herbert …bedankt!

Op de Bedank & Afscheid zondag vorige week namen bestuur, selectie en supporters afscheid van deze 2 doeners “rond” de selectie.

Beiden mannen zijn namelijk inmiddels verhuisd, ons mooie dorp uit.  Een reden die we uiteraard respecteren maar wat zullen we de inzet van beide mannen voor onze club gaan missen.

Lovende woorden van aanvoerder Dave en voorzitter Sjaak waren er eerst voor Herbert Rietkerk die sinds 2017, samen met zijn trouwe secondant Arno, begeleider was van ALC 2. Voorwaar is de begeleiding van een 2e team zeer belangrijk maar ook bepaald niet gemakkelijk. De manier waarop Herbert die taak invulde was ronduit “klasse, een voorbeeld’, bedankt Herbert!

Er is altijd baas-boven-baas en dus was daar Willian Wit, maar liefst 23 jaar “in de weer“ geweest voor ALC.

Als voorzitter mocht ik de loftrompet uitsteken over zijn inzet eerst als begeleider bij de jeugd en later als grensrechter (en een betrouwbare!) bij ons 1e elftal. Dat ie voor die 23 jaar inzet benoemd werd door het bestuur tot Clubkanjer van seizoen 2019-2020 was dan ook niet minder dan terecht en zo dacht iedereen ter plekke er over, getuige het enorme applaus dat Willian ten deel viel.

Ook jij bedankt voor al je inzet, Willian en gefeliciteerd met je dikverdiende benoeming!

Sjaak Ros,