04 september 2020 - Een verzoek aan al onze bezoekers

Met veel enthousiasme zijn of gaan we beginnen aan seizoen 2020-2021.

Graag wil ik alle bezoekers aan ons complex verzoeken de RIVM maatregelen te volgen en daar overal, dus buiten en binnen (ook in de kleedkamers) vooral 1,5 meter afstand van elkaar te houden en de aangegeven richtlijnen zoveel als mogelijk op te volgen.
Weet dat we het voor elkaar en elkaars gezondheid doen en dat ze echt nodig zijn om te voorkomen dat er op 24C besmettingen ontstaan enz enz.

Zonder al teveel op details in te gaan worden vwb de wedstrijden op zondag de tegenstanders tijdig geïnformeerd indien we niet 2 kleedkamers met douche-gelegenheid beschikbaar hebben voor elk team.
Daar aan toegevoegd:
=>is om het hele veld op het leunhek 1,5 meter markering aangebracht,
=>zijn de onderste 2 rijen van de tribune gereserveerd voor de wisselspelers van beide teams,
=>is clubhuis Goed Genog open maar alleen om te zitten en om desgewenst iets te bestellen en nuttigen,
=>wordt iedereen ouder dan 13 jaar geadviseerd mondkapjes te dragen in de kleedkamer en in de auto (bij vervoer naar uitwedstrijden),
=>drink je alleen uit eigen bidon (meenemen dus),
=>mogen bij de wedstrijden op zaterdag maximaal 2 volwassenen in de kleedkamer,
=>probeer de wedstrijdbespreking op het veld te doen, zo ook de rust,
=>maar bovenal …denk en handel naar eer en geweten!

We danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking in deze.
Veel plezier bij ons op 24C!

Namens het bestuur,
Sjaak Ros, voorzitter