21 september 2020 - Hoera …onze supervrijwilliger Hans is 70 jaar!

Wie kent hem niet? De man die van al onze dienstbare vrijwilligers ongetwijfeld de meeste “petten” op heeft.

In het weekend zien we hem druk als scheidsrechter, BVD’er, ballen-uit-de-sloot haler en (in de rust bij thuiswedstrijden van ALC 1) koffie/thee-tapper. Maar doordeweeks is “zeg maar Hans” minstens zo actief op 24C (maar dan minder zichtbaar). Zo maait ie alles buiten de leunhekken maar ook daar binnen (waar de robot niet bij kan) en pompt ie wekelijks alle trainingsballen op. Maar bovenal is hij meewerkend voorman van de ploeg Fitte Vutters die hij aanstuurt bij het sliding-gaten dicht trappen op maandagmorgen, “kantjesen” en alle overige klussen zoals buitenom schoonmaken, schilderen enz enz. Nimmer wordt een beroep gedaan op deze op-en-top clubman.

Kortom het summum van een vrijwilliger.
De heerlijke taart vanmorgen (met dank aan sponsor Rijkhoff Banket) komt hem dan ook dik toe!

Hans, namens “jouw” hele club ….van harte met je 70ste verjaardag!

Sjaak Ros
Voorzitter ALC