25 september 2020 - Voorbeschouwing ALC 1- AGSV 1

Eindelijk, na meer dan 6 maanden, gaat het zondag weer eens gebeuren ...een competitiewedstrijd thuis.

We zijn dan gastheer van buur AGSV. De “blootebienelanders”, ook dit seizoen onder leiding van trainer Frits Bosch kregen zondag met maar liefst 0-7 klop van het Helderse Zeemacht, volgens de kenners titelfavoriet.

Onze boys, trainer Kees en ook de supporters kwamen zwaar teleurgesteld thuis uit Nieuwe Niedorp waar we de punten moesten delen (4-4) in een ware thriller nadat een 3-0 voorsprong binnen 25 minuten werd weggegeven.

ABC'tje dat beide ploegen op sportieve wraak uit zullen zijn!
We zien u dan ook allemaal graag als scheidsrechter John Evenwel de wedstrijd, met de bal gesponsord door erelid Jan Zander, aan zal gaan fluiten. Uiteraard denken we daarbij aan de 1,5 meter, bedankt.

Tot zondag rond de klok van 2 op 24C!

$jR