Home > nieuws

03 oktober 2020 - “onze” kantine-meester Pim….

Even dreigden we te gaan zweven vorige week. De enorm goed bezochte ALV vrijdagavond en daarna de Super Sunday waarop alle ALC teams wonnen gaven daar misschien wel aanleiding toe.

Echter, we zijn inmiddels met zijn allen hard op aarde terug gezet. Door de nieuwe Covid-19 maatregelen maar zeker door het leed dat de familie Uitentuis is overkomen toen Pim, na thuiskomst van zijn maandagmorgenklussen bij ALC, niet goed werd en met de ambulance is afgevoerd. Daar bleek dat een ie een hersenbloeding heeft gehad met ernstige gevolgen (zoals een eenzijdige verlamming).

Pim’s situatie op dit moment (zaterdag 3-okt) is nog steeds ernstig en onzeker. Zodra mogelijk, zal hij van het Dijklander Ziekenhuis overgeplaatst worden naar een verzorgingshuis voor verdere revalidatie. Wij wensen Pim en de familie daarvoor alle kracht en sterkte toe!

Namens de familie mag ik u bedanken voor alle blijken van medeleven en steun die ze tot nu toe mochten ontvangen. Ze waarderen deze zeer.

Ik wil graag afsluiten met iedereen te vragen daar vooral mee door te gaan. Er is namelijk nog een hele lange weg te gaan voor Pim en de familie.

Bovendien heeft Pim (geliefd op 24C door jong en oud) die steun zo verdiend, zeker van ons, als dank voor zijn jarenlange inzet voor ALC!

Groet,
Sjaak Ros, voorzitter ALC


Terug naar de homepage