Home > nieuws

05 oktober 2020 - MO17 ALC en DWB een team!

Wat we medio zomer 2020 al hoopten is eergisteren toch echt een voldongen feit geworden (helaas zonder publiek). De samensmelting van twee verschillende voetbalteams, meiden DWB en ALC, zijn sinds gisteren ook officieel een TEAM!

Wat zijn we enorm trots op ons zestien-tal die binnen korte tijd hebben laten zien dat samenwerken helemaal niet zo moeilijk is. De eerste trainingen wat onwennig en elkaar aftastend, nu lijkt het alsof we al jaren samen zijn.. Diversiteit is het modewoord van 2020, nou dat is dit elftal zeker. De een komt op klompen, de ander op hippe gympen of werkschoenen in een "heule" grote maat. Het doet er allemaal niet toe want ze delen allemaal de passie voor voetbal en hebben vooral veel plezier.

Zestien dappere dames die de benen uit het voetbal lijf schieten en kilometers maken op het veld.  Eergisteren een prachtige beloning met een winst van 9-0 ten koste van de Strandvogels uit Onderdijk/Wervershoof. Meiden de wijze lessen van de trainer: simpel voetbal is het moeilijkste wat er is, je moet schieten anders kan je niet scoren... van crosspass tot blok voetbal.. driehoekjes en wat al niet meer.

Fijn dat we onze mooie wedstrijd mochten afronden met goudgele friet van 't Nieuwe Bonte Paard. Laura bedankt namens alle dames (en Puck bedankt voor het bakken). Tot  morgen!

EmmyTerug naar de homepage