09 oktober 2020 - Voorbeschouwing ALC 1 - WBSV 1

As zondag zijn we op 24C gastheer van spelers, begeleiding en bestuur van WBSV.

De West-Beemsternaren zijn uitstekend van start gegaan dit seizoen. Deden ze er afgelopen competitie maar liefst 14 wedstrijden over om 9 punten te halen, nu hebben de mannen onder leiding van trainer Ron Smit deze 9 al na de eerste 3 wedstrijden in de tas.

Wil de Banket Partners brigade (met 8 punten) WBSV dus voorbijgaan dan moet er gewonnen worden en of dat lukt weten we zondagmiddag tegen de klok van 4. Een mooie uitdaging is het in ieder geval, zeker nu de mannen het zonder de trouwe fans langs de lijn moeten doen. Geen idee overigens voor wat betreft de supporters achter sloot…(?)

Zeker is wel dat de balsponsor Johan Ros is, Gianni Hoovenstat de scheidsrechter en dat de aftrap om 14:00 uur zal zijn.

$jR