01 februari 2021 - Arjen, Frank en Xander 25+ jaar lid van onze club!

Een elk jaar terugkerend hoogtepunt op onze nieuwjaarsreceptie is de huldiging van de langjarige leden.

Helaas gaat dit jaar alles anders en dat is bijzonder jammer, zeker voor de jubilarissen van dit jaar. De trouwe dienaren die naar voren hadden worden geroepen doen namelijk meer dan alleen “ballen” bij de club.

Arjen Buis is timmerklusman van de club en ook jeugdtrainer,

Frank Smit maakt deel uit van de Spelersraad van de selectie en was in zijn jonge jaren jeugdtrainer.

Xander Tuil is de interieurklusman van ALC en was vroeger ook jeugdtrainer.

Jammer voor deze mannen dat ze het slechts met een huisbezoek van de voorzitter moesten doen in plaats van een donderend en zo verdiend applaus van een druk en gezellig Goed Genog.

Arjen, Frank en Xander gefeliciteerd en dank voor jullie inzet 25 jaar lang voor de club. Hopelijk krijgen jullie het volgende aandenken (bij 40 jaar...) wel weer op gepaste wijze uitgereikt!

Sjaak Ros,