04 februari 2021 - In memoriam Arno Schipperheijn

Met veel verdriet vernamen we afgelopen maandag dat na een kortstondig ziekbed ons aller Arno is overleden op de veel te jonge leeftijd van 47 jaar.

ALC betekende veel voor Arno. Nadat hij zijn carrière als speler door een blessure moest beëindigen bleef ie bij de club betrokken.

Eerst maakte hij zich verdienstelijk als scheidsrechter bij de pupillen op zaterdag. Toen dat vanwege dezelfde blessure ook niet meer ging werd ie assistent-begeleider annex verzorger van ALC 2.

Zoals met alles vulde dienstbare en Ajax-fan Arno deze belangrijke taak heel betrouwbaar en ongelofelijk serieus in. Nimmer ontbrak er iets. De spelers konden zich dan ook geen betere wensen en dat gold ook voor de begeleiders. Als die niet wisten met welke basis te starten dan werd Arno het woord gegeven tijdens de wedstrijdbespreking waarna ALC 2 stond als een huis.

Arno, bedankt voor je inzet voor en betrokkenheid bij de club.

Wij wensen Arno’s ouders en verdere familie heel veel sterkte toe om dit enorme verlies te dragen.

Sjaak Ros,