Home > Sponsors

Sponsoring wedstrijdbal 2017-2018

Heeft u best wel interesse in sponsoring (zakelijk of privé) maar ziet u niets in het aangaan van een langdurige overeenkomst? Geen probleem! Bij ALC kunt u namelijk ook kiezen voor een andere aantrekkelijke, leuke en eenmalige sponsoring: wedstrijd(bal)sponsor.

U wordt balsponsor door eenmalig een wedstrijdbal ad € 50,00 aan ALC te schenken bij een door u zelf gekozen thuiswedstrijd van ALC 1.

U krijgt er veel voor terug, zoals: 

  • De hele week voorafgaand aan de wedstrijd wordt uw naam op de homepage van onze site vermeld met een link naar uw website (indien beschikbaar). PS Met “tig” hits per week is onze site een uitstekend promotiepodium en (mocht de wedstrijd worden afgelast) dan krijgt u er een hele week gratis (!) bij. 
  • Voor en tijdens de wedstrijd wordt uw (bedrijfs)naam als balsponsor omgeroepen. 
  • Vermelding van uw (bedrijfs)naam in ons clubblad gedurende het hele seizoen. 
  • Voor, tijdens de rust en na de wedstrijd is u welkom bij ons in de bestuurskamer voor aandacht, een natje en een droogje. 

Interesse..? Ga dan snel naar de homepage want daar kunt zien bij het nieuwsitem van 6 oktober 2017 welke wedstrijden er nog vrij zijn en neem daarna contat op met een van ons, bedankt.

Cruciaal voor iedere voetballer en elke wedstrijd is een goede wedstrijdbal. U kunt er dus vanuit gaan dat, behalve ALC en de toeschouwers, zeker ook de 22 voetballers u zeer erkentelijk zullen zijn voor uw sponsoring. 

 

Namens de wedstrijd(bal)sponsorsponsorcommissie van ALC, 

Johan Ros (tel 581509) en Rob Zuurbier (tel 581898)