16 april 2021 - Ja zeker is Bert 65!

Als er een prijs zou zijn voor iemand die zich al jarenlang op de achtergrond inzet voor onze club dan zou hij daarvoor groot kanshebber zijn.

Was namelijk in de jaren ’80 al actief als jeugdbegeleider en daarna als bestuurslid (4 jaar wedstrijdsecretaris gevolgd door 4 jaar secretaris).

Toen de liefde voor de racefiets en de skaasse sterker werd dan die voor de bal gingen Bert zijn kicksen aan de wilgen. Echter, hij staakte zijn inzet voor onze club toen bepaald niet, integendeel. Zo zette hij samen met wijlen Gerrit Koster de Club van 100 op in 1991 en is hij daar heden ten dage nog steeds de grote animator van, inderdaad dik 30 jaar later. Hoe bedoel je trouw aan de club!

Een andere vaste ALC-klus voor Bert is hoog in de lucht. Namelijk boven in de lichtmasten op het trainingsveld als daar een lamp (die de geest heeft gegeven) vervangen moet worden. Alleen al die klim tegen die mast op…

En ja, deze sportieveling is inderdaad vandaag 65 jaar geworden…Bert Odie. Namens de hele club van harte, Bert!

Sjaak Ros,