15 juli 2021 - Gok de Goal seizoen 2020-2021 zit er op!

Het was wederom een vreemd seizoen. Met een vliegende start van ons 1e elftal hadden wij direct al 8 winnaars. Helaas gooide opnieuw corona roet in het eten en moesten wij wachten tot het EK voetbal om weer wat prijzen te kunnen uitkeren.
“Ons Oranje” wist in 4 wedstrijden toch nog 8x het net te vinden. Hierdoor konden wij gelukkig nog een 8-tal deelnemers blij maken met een leuke prijs.

De Gok de Goal organisatie wil via deze weg iedereen bedanken voor de trouwe deelname aan het spel. Wij hopen natuurlijk dat jullie aankomend seizoen weer de nodige minuten zullen afnemen, zodat er weer mooie projecten gerealiseerd kunnen worden binnen de club!

Verkoop voor het nieuwe seizoen start vanaf 1 augustus! Wij komen dan graag weer bij jullie langs! Tot snel!

De Gok de Goal-ers,
Bert Odie, Hans Buis & Arjan de Beurs